Címkék, meg minden...

Rendkívüli közlemények

2011.07.18. 17:52 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: a38

1. - kész az új design. Lehet örömködni.

 

2. - kaptam egy mail-t az A38-as hajóról, én tuti nem megyek, de hátha valaki még időben olvassa, izgalmasnak ígérkezik:



  Mindenkivel örömmel tudatjuk, hogy a legendás New York Ska-Jazz Ensemble hatalmas európai turnéján örömmel szorított időt, lehetőséget, erőt, alkalmat és féktelen jókedvet arra, hogy a Hajón fellépjen. Rendkívüli hétfői műsorunkra minden jazz, ska, soul, hip hop és bármely más zenei irányzat kedvelőjét nagy szeretettel várjuk, hogy a világ egyik vezető bandájának jókedvre derítő bulijával indítsa a hetet.



New York Ska-Jazz Ensemble (USA)

  A New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) az egyik nemzetközileg is legelismertebb ska-jazz együttes. 1994-es megalakulásuk óta 6 albumot adtak ki, és többször is koncerteztek Európában, Kanadában, az Egyesült Államokban és Dél Amerikában.

  Az NYSJE koncertjei csak úgy szikráznak az energiától, örömtől, és a kreativitástól, pazar látvány és elképesztően összetett és ütős hangzás jellemzi őket, miközben különös kinetikus ska stílusra formáznak nagy jazz klasszikusokat,, s képesek simán és elképesztő szellemességgel összeházasítani a dancehall, reggae, rocksteady jazz és egyéb stílusokat.

  Néhány kiemelkedő korábbi fellépésük: North Sea Jazz Festival, Montreal Jazz Festival, Quebec Festival de Musique, Musiques en Ete (Geneva), Sziget Fesztivál (Budapest), Bob Marley Reggae Fesztiál az Israel Vibration és Sister Carol, and The Discover közreműködésével, Bell Atlantic Jazz festivals az Egyesült Államokban.

  Az NYSJE zenéjét folyamatosan hallhatjuk a televízióban is, például a Nickelodeon, és az MTV csatornák műsoraiban, valamint szerepelnek két nemzetközileg vetített Campbell leves reklámban. Olaszországban az MTV televízió a Properly című klippjüket játssza mostanában. Tavaly nyáron a csapat Európa szerte játszott 42 koncertet Magyarországon, A Cseh Köztársaságban, Franciaországban, Olaszországban, Szlovéniában, Szerbiában, Litvániában, Belgiumban, Svájcban, Németországban, Spanyolországban, Dániában, Finnországban és pár egyéb helyen. A banda idén Decemberben tér vissza újra Európába. Az NYSJE nemrég adta ki legújabb albumát STEP FORWARD címmel, és Decemberben rukkolnak elő a következővel LIVE IN PARIS címmel. A csapat híres a hihetetlen live showjairól. 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr433077610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása