Címkék, meg minden...

Sound - harmadik, negyedik nap és összegzés

2011.07.10. 11:31 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: sound

  Mint ahogy most frissítettem, a fotósom nem állt a helyzet magaslatán, így akármennyire is ígértem, nem lesz beszámoló az utolsó két napról.

 

  Cserébe most összegzek kicsit: a BS nem az én világom zeneileg, mégis, menni fogok még a hangulata miatt. Maximum nem a koncerten tombolok, hanem a csajokat fűzöm... továbbá nem tudok elmenni amellett, hogy az előzetes elvárásaimmal ellentétben idén kifejezetten kevés beszívott, betépett stb. ember volt, ami ismét nagy pluszpont (aki meg az volt, az pont a fotósom, ááááá...)!

 

Heineken Balaton Sound - Zamárdi

2011. július 7 - 10. 



  Bérlet 29.990.- Forinttól (ha jók az infóim, idén el is fogytak kb. mind... de ennek még utána járok); helyszín 10/10; árak 3/10; fellépők (a fotósom szerint, aki szereti ezt a zenei világot) 8/10; hangulat 9/10.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr683054484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása