Címkék, meg minden...

GESZTIVÁL

2011.07.26. 13:55 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: sziget

  Geszti Pétert lehet utálni, vagy szeretni, de valljuk be, a Rapülők és a Jazz+Az nagyon nagy húzás volt, még ha ez nem is csak rajta múlt...

 

  0. nap Prince, -1 nap pedig Geszti. Sosem értettem, miért nem első, második, moby dick, de okés, -1. nap, azaz augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai „több generációs élményben” részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az legjobb slágereivel. Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága, Geszti új zenekara, a Gringo Sztár.

 

  A Sziget megújult nagyszínpada először a Gesztiválon debütál, ahol a harminc zenész mellett ötven táncos teszi majd igazán felejthetetlenné a koncertet augusztus 8-án, a Szigeten. Erre a napra a belépő 7.900 forint lesz, de az ottalvós bérletesek ingyen láthatják a produkciót.

 

  Én ajánlom, jónak ígérkezik...

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr813100688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása