Címkék, meg minden...

15. FEZEN - már csak 15 nap!

2011.07.19. 10:08 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: fezen

  Bevallom, régen, mikor a FEZEN szeptemberben volt, hiába szerettem volna menni, 1-2 Gamma Ray koncertet leszámítva sosem jutottam el, mert nem értem rá. Tavaly megtört az átok, s mivel idén már augusztusban lesz a Fehérvári Zenei Napok (mert hogy a FEZEN ezt jelenti:), jelen leszek - muhahaha...

  Idén a helyszín sem a tavalyi Ipari Park lesz, bár magam részéről rohadtul élveztem, hogy a semmi közepén, egy Auchan és egy Üveggyár közti placcon bulizunk. A tizenötödik hepaj viszont a MÁV-telepen lesz, ami igen, a székesfehérvári pályaudvar mellett van, 2 perc séta, sok mozdony, előre látom, hogy imádni fogom:)

 

  Első nap, augusztus 4.-én, csütörtök máris olyan nevek lesznek, mint a Fish!, Paddy and the Rats, Hollywood Rose, Moby Dick, Irie Maffia, Magashegyi Underground, Magna Cum Laude, Irigy Hónaljmirigy, Ladánybene 27, Lord, Ossian, Kalapács, de valljuk be, nem (csak) miattuk lesz teltház. Jön az amerikai Dream Theater. Akinek nem mond semmit, annak csókolom, aki meg ismeri a világ egyik legnagyobb metál együttesét, annak gondolom már van jegye (amik amúgy a FEZEN-re kifejezetten olcsóak!).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Pénteken Copy Con, Punnany Massif, AB/CD, Supernem, Dalriada, 30Y, Vad Fruttik, Pokolgép, Beatrice, EDDA, Road, Richie Kotzen, de ezen a napon szerintem a Subscribe mellett az amerikai Ignite és a frontembere, Téglás Zoli fog mindent vinni:)

  Szombaton pedig Firkin, Eleven Hold, Ganxsta Zolee és a Kartel, Watch my Dying, Soerii és polek, Kiscsillag, Rómeó Vérzik, Nevergreen, Hooligans, PASO, Heaven Street Seven, Quimby, Depresszió, P. Mobil - de megint egy külföldi csapat viszi el majd a pálmát:) nevezetesen az olasz szinfónikus power-metál csapat, a Rhapsody of Fire jön, ami dícséretes  dolog a szervezőktől!

 

  Bízom benne, hogy jó lesz, majd meglátjuk milyen az új helyszín. Az tuti, hogy a térképek alapján ésszerű az elrendezés... 15 nap még, addig is a Facebook-on lehet szavazni a FEZEN legmetálabb arcára, hajrá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr813079326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása