Címkék, meg minden...

PÉCSI ÉS KASSAI LAKOSOK FIGYELEM! Hegyalja sajtóközlemény...

2012.05.28. 22:38 - Ungárische Spráche Alkohol

  Már csak pár hét, és lehet csomagolni: Hegy’ bérlet, fürdőruha, fesztiválszett, és irány Tokaj! Addig viszont érdemes gondoskodni arról, hogy a lista első eleme, a bérlet meglegyen: május 31-ig még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% kedvezmény jár rá. Last minute áron a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók. A legfrissebb infók és a tokaji zenés nyaralásra már melegítő Hegy’közösség pedig a Facebook-on, a Hegyalja Fesztivál Fun clubban pezseg.

BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁL – A SZERENCSÉS TIZENHÁRMAS

  A Hegy' az a hely, ahol nem kell választanod a víz és a bor között, mert a legjobb zenék és a legjobb társaság mellé mindkettőt megkapod. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeid a világörökség részévé válnak. Július 18-22. között, 13. alkalommal élvezhetik a hegyaljások a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Ha unod már a semmibe tartó világvége jóslatokat, ott a helyed a Lucky 13 Hegy'en, hiszen a 13. garantáltan életed legszerencsésebb Hegyalja Fesztiválja lesz.
A 13. Borsodi Hegyalja Fesztiválon mindenki ott lesz, aki számít: Rakamaz-Tokaj az elmúlt 13 év alatt az egyetemisták, a menő főiskolás arcok legmozgalmasabb nyári találkozóhelyévé vált.

 

DE A LÉNYEG: idén mindenki, aki Pécsen illetve Kassán él, és ezt bizonyítani is tudja érvényes lakcímigazoló-kártyával, ingyen jöhet be a HEGY'-re! Ingyeeeeeen...!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr654551786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása