Címkék, meg minden...

A38-as alkalmazás okostelefonra + PALOTAI 50

2011.07.31. 17:16 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: a38

  Először is az A38 elkészített egy applikációt, mely segítségével okostelefonnal is képben lehetsz a programokról. Két verzió van, mindkettő QR-kódját* bemásolom ide, használjátok egészséggel!

iPhone app:

 

 

 

 

 

 
Androidos telókra:

 

 

 

 

 

 

  Viszont, ami konkrét programajánló: Palotai Zsolt, a magyar progresszív kultúra és zenei élet egyik legfontosabb alappillére, minden magyar dj-k atyja, hazánk legmeghatározóbb underground lemezlovasa, az elektronikus, drum'n'bass és breakbeat szcéna hazai megteremtője, az egykori Tilos az Á kormányosa, 91-től a Tilos Rádió oszlopa, megszámlálhatatlan külföldi és hazai fesztivál ékköve 50 éves.

  2011. szeptember 2.-án, pénteken, 22:00-tól mindössze 500 HUF ellenében DJ Palotai munkásságának különböző szakaszait mutatja be az A38 - menjen, aki szereti az ilyen zenét! 

 

*ha azt sem tudod, miről beszélek, akkor röviden: vannak programok, amik a QR-kódokat, melyek technikailag sima vonalkódok, beolvasva információt közölnek, jelen esetben egy címet, ahonnan egy klikkel leszedheted a programokat. Magyarán letöltöd pl. ezt (ez a kedvencem, s ingyenes:) futtatod, a telód kameráját a képre irányítod s élvezed a csodát...

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr463114658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása