Címkék, meg minden...

Gesztivál

2011.08.09. 13:30 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: sziget

   ...szerintem ez egy rövidke poszt lesz: nem mondom, hogy rossz volt a két és fél órás Gesztivál, főleg, mert sok dalát szeretem, de...

   ...de nem a Szigetre való volt ez a közepesen jó show. Sláger Rádió (már ha lenne még:) megakoncert, vagy önálló buli, de így, hogy a nézők többsége külföldi volt, nem értették, mi ez (hisz valljuk be, párszor ciki volt ez az egész, sokan röhögtek, hogy ez egy magyar celeb?), nem úgy, mint tavaly a Kispált, melyre ők is tomboltak ismeretlenül - nem, nem volt oda való.

  Amúgy ettől függetlenül a show egész jól meg volt csinálva, szerencsémre sok Rapülők szám hangzott el - bár a sok táncos sok tánca már idegesített, de anno az Arénában is ez volt 2005 körül:)

  Összesítve: jó volt, csak nem jó helyen. Nagyon nem...

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr733136847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása