Címkék, meg minden...

Balcsi Szándcsi

2011.07.06. 14:00 - Ungárische Spráche Alkohol

...most indulok a Balaton Soundra, igaz, csak két napot leszek, a többiről a fotósom fog írni. Igazat megvallva nem a zene miatt megyek, hanem egy rég látott ismerősért, de gondolom, ez az én bajom:)

 

// update - tévedtem. A fotósom az utólsókét napról annyit mondott: "a belga szomszedok jofejek voltak D: beleptek a satraink koze mondtuk akkor ez fejenkent egy sor mert bejottek a satorkomplexumunkba :D erre visszajott hogy soruk nincs de adnak drogot :D:D (...) annyira keszen voltunk attol a cucctol hogy nagyon, meg kint volt valami uj energiaitalt arulo hely az meg iszonyat, sztem be fogjak tiltani azt is hamarosan, tuti nem legalis teljesen... xd (...) meg ilyen alusz a parton erre arra ebredek hogy majd kiugrik a szívem a helyérol, szal eleg erdekes mellek/alaphatasai vannak annak az energiaitalnak :D"  Remélem, az EFOTT-ról többet ír majd... //

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr873044417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása