Címkék, meg minden...

Nyaralás a Szigettel?

2011.07.22. 13:10 - Ungárische Spráche Alkohol

Címkék: sziget

  Bizony, a Sziget szervezők és a Főváros anno kötött egy megállapodást, hogy Gerendai Károlyék az ún. Citypass-terítésében is segítenek Budapestnek, mintegy bevételt szerezve nekik.

  Remek.
 

  Akkor miért is írok erről? Egyszerű: számolunk kicsit. 7.000.- Forint 13 napra, s bizony, nem kell érvényes Sziget-bérlet, hogy megvehesd. Osszuk le, ez naponta 539 Forint. Igaz, hogy csak és kizárólag 2011. augusztus 5. (00.00h) – 2011. augusztus 17. (24.00h) közt érvényes, de akkor ingyenes BKV-közlekedés, ingyenes strand-és fürdőbelépő, kedvezményes múzeumok stb.

  Apa-anya, két gyerek. Épp szabadságon vannak, s minden harmadik nap elmennek egy strandra (legyen Dagály, öt alkalom), nomeg benéznek az állatkertbe egyszer. Ez utazással, családi kedvezményekkel is 44.800.- Forint. Ismerős?

  Mi van a Citypassal? 28.000.- Forint, minden nap el lehet menni strandolni, a gyereket állatkerbe 20% kedvezménnyel vinni; esetleg kis kultúra s múzeum... értitek, na. Persze mivel a Sziget első két napja Rock-metál sátor ügyben nagyon erős (Within Temptation, Mötorhead, Judas Priest, Halloween) én inkább arra költenék, de azért aki nem így tesz, fontolja meg, hogy beszerez egy Citypass-t!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyarifesztivalok.blog.hu/api/trackback/id/tr673088928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása